Profil

Sorø Entreprenørfirma ApS – fornuftige og holdbare løsninger af god kvalitet

Sorø Entreprenørfirma udspringer af Jes Pedersen Entreprenør, der har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for udgravning, anlæg og belægning af terrasser, havegange, mv.

"Da jeg kommer fra Sorø og har boet her i mange år, valgte jeg at kalde vores firma for Sorø Entreprenørfirma. Jeg ønskede at sætte byen på landkortet – og med Sorø som udgangspunkt løser vi opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Vest- og Midtsjælland.

Sammen med dig, sørger vi for at komme hele vejen rundt om dit behov. Vi sætter os grundigt ind i, hvad det er, du vil have, og med vores mangeårige erfaringer vejleder vi dig til den bedste løsning.

Det betyder, at vi ikke er bange for at sige, hvis der er løsninger, der viser sig at være bedre end det, du først efterspurgte. Vi giver dig ikke det, du vil have, men det, du har brug for!

Vores stærke faglighed er forudsætningen for alt vores arbejde – og sammen med vores dygtige og kompetente medarbejdere leverer vi løsninger, der både er fornuftige og holdbare. Mød vores dygtige medarbejdere her

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig"

©2019 Sorø Entreprenørfirma / webdesign: nisted-bruun.dk